Common Technical Interview Questions and Answers Update on December 31, 2020

Question 61: When an employee is ________ to work more often than they physically visit the office, they may also be referred to as a remote worker.
A. e-cycling
B. telecommuting
Correct Answer: B. telecommuting

Question 62: What do you call a mismatch between the technical knowledge an employer needs to meet business objectives and the capabilities of the organization’s employees?
A. skills gap
B. undercapitalization
Correct Answer: A. skills gap

Question 63: BPO is a business practice in which one organization hires another to perform work that the hiring organization requires to operate successfully. What does BPO stand for?
A. business process outsourcing
B. basic partner operations
Correct Answer: A. business process outsourcing

Question 64: A __________ is a logical division of a hard disk that is treated as a separate unit by operating systems and file systems.
Correct Answer: Partition

Question 65: What is scalability?
A. the capacity to be changed in size or scale and still function well.
B. the ability to balance two or more priorities successfully.
Correct Answer: A. the capacity to be changed in size or scale and still function well.

Question 66: A virtual appliance is an image file that consists of a pre-configured operating system environment and a single ___________.
A. application
B. partition
Correct Answer: A. application

Question 67: What type of backup will only copy files that have changed since the last full backup?
A. differential
B. incremental
Correct Answer: A. differential

Question 68: Which backup strategy requires at least two different types of storage media?
A. 3-2-1 backup
B. full backup
Correct Answer: A. 3-2-1 backup

Question 69: Data ___________ is the process of restoring data that has been lost, accidentally deleted, corrupted or made inaccessible.
A. replication
B. recovery
Correct Answer: B. recovery

Question 70: A storage ___________ holds data that is rarely altered but needs to be retained for a long period of time.
A. archive
B. pool
Correct Answer: A. archive