Common Technical Interview Questions and Answers Update on November 30, 2020

Question 61: True or false: You can’t purchase vRealize Business for Cloud as separate software.
A. True
B. False
Correct Answer: A. True
VRealize Suite 2019 has simplified packaging for vRealize Suite Advanced and Enterprise. These editions now include vRealize Business for Cloud capabilities, which leaves users with one less component to install.

Question 62: Which service is a file-sharing and content collaboration tool?
A. OneDrive
B. SharePoint
C. Both
Correct Answer: C. Both
Microsoft OneDrive and SharePoint are both file-sharing and content collaboration tools that help employees effectively share information within a business. File-sharing tools enable users to share computer data in a network and content collaboration tools enable users to work together on content in the same network.

Question 63: Does SharePoint or OneDrive provide content management services to Teams?
A. OneDrive
B. SharePoint
Correct Answer: B. SharePoint
For employees to share files in Microsoft Teams chats, businesses need SharePoint Online licenses, which provide storage of OneDrive for Business in Office 365. Without a SharePoint Online license, users can only share files in standard Teams channels, as SharePoint Online is the underlying content management system that provides Teams with long-term storage capabilities. Teams is an option that offers users the ability to communicate, collaborate and share content; but SharePoint is the tool that provides the content management services.

Question 64: Which product is considered an enterprise content management (ECM) platform?
A. OneDrive
B. SharePoint
C. Both
Correct Answer: B. SharePoint
SharePoint is considered an enterprise content management (ECM) system, while OneDrive is not. An enterprise content management system goes beyond the capabilities of a content collaboration platform. Common elements of ECM systems include workflow management, collaboration tools, information governance and a document management system.

Question 65: Which service has an added security feature called Personal Vault?
A. OneDrive
B. SharePoint
C. Both
Correct Answer: A. OneDrive
Microsoft OneDrive created the security feature Personal Vault to protect important files, addressing big security concerns of consumers and businesses. Users with a OneDrive account can access files in the Personal Vault by a two-step login. The first step requires a OneDrive user ID login, then a two-factor authentication. Personal Vault adds features such as file encryption, ransomware detection and virus scanning on download.

Question 66: Which platform offers document versioning capabilities?
A. OneDrive
B. SharePoint
C. Both
Correct Answer: C. Both
SharePoint and OneDrive for Business offer this version control capability to users that want to track changes in their documents. OneDrive for Business features both co-authoring and document versioning capabilities. Users also have the option to restore documents to a specific version.

Question 67: Microsoft acquired Mover.io to help with SharePoint Online cloud migrations.
A. True
B. False
Correct Answer: A. True
Microsoft is encouraging SharePoint on-premises users to migrate to the cloud and acquired Mover.io in 2019 to help with the process. Microsoft is adding new functionalities to the cloud system such as customized home site search pages, customized footers and the ability to upload files up to 100 GB in size as an incentive to leave the on-premises version behind.

Question 68: Imagine that you have configured the enable secret command, followed by the enable password command, from the console. You log out of the switch and log back in at the console. Which command defines the password that you had to enter to access privileged mode?
A. enable password
B. enable secret
C. Neither
D. The password command, if it’s configured
Correct Answer: B. enable secret

Question 69: Some Cisco IOS commands store passwords as clear text, but you can then encrypt the passwords with the service password-encryption global command. By comparison, other commands store a computed hash of the password instead of storing the password. Comparing the two options, which one answer is the most accurate about why one method is better than the other?
A. Using hashes is preferred because encrypted Cisco IOS passwords can be easily decrypted.
B. Using hashes is preferred because of the large CPU effort required for encryption.
C. Using encryption is preferred because it provides stronger password protection.
D. Using encryption is preferred because of the large CPU effort required for hashes.
Correct Answer: A. Using hashes is preferred because encrypted Cisco IOS passwords can be easily decrypted.

Question 70: A network engineer issues a show running-config command and sees only one line of output that mentions the enable secret command, as follows:
enable secret 5 $1$ZGMA$e8cmvkz4UjiJhVp7.maLE1
Which of the following is true about users of this router?
A. A user must type $1$ZGMA$e8cmvkz4UjiJhVp7.maLE1 to reach enable mode.
B. The router will hash the clear-text password that the user types to compare to the hashed password.
C. A no service password-encryption configuration command would decrypt this password.
D. The router will decrypt the password in the configuration to compare to the clear-text password typed by the user.
Correct Answer: B. The router will hash the clear-text password that the user types to compare to the hashed password.