Common Technical Interview Questions and Answers Update on November 30, 2020

Question 31: Elastic Load Balancing (ELB) is a load-balancing service for ______________ deployments.
A. Amazon
B. AzureCorrect Answer: A. Amazon

Question 32: What type of network uses policy to automatically determine the most effective way to route application traffic between branch offices and data center sites?
A. software-defined WAN
B. overlay networkCorrect Answer: A. software-defined WAN

Question 33: Which tech term describes the ability of a data center to recover quickly and continue operating even when there has been an equipment failure, power outage or other disruption?
A. continuous delivery
B. resiliencyCorrect Answer: B. resiliency

Question 34: ITIL is a framework designed to standardize the selection, planning, delivery, maintenance and overall lifecycle of IT services within a business. What does ITIL stand for?
A. IT Infrastructure Library
B. IT Inventory LifecycleCorrect Answer: A. IT Infrastructure Library

Question 35: Server ___________ is a situation in which multiple, under-utilized servers take up more space and consume more resources than can be justified by their workload.
A. sprawl
B. overclockingCorrect Answer: A. sprawl

Question 36: Which metric is used to determine a data center’s energy efficiency?
A. DCIE
B. churn rateCorrect Answer: A. DCIE

Question 37: What type of data center cooling uses the air outside a data center to reduce heat inside the facility?
A. thermoelectric cooling
B. ambient air coolingCorrect Answer: B. ambient air cooling

Question 38: _________ is an HR concern that focuses on the likelihood that a job candidate will be able to conform and adapt to the core values and collective behaviors that make up an organization.
A. conformance testing
B. cultural fitCorrect Answer: B. cultural fit

Question 39: The goal of building a culture of ____________ is to allow employees to learn from unsuccessful endeavors.
A. failure
B. recoveryCorrect Answer: A. failure

Question 40: Workplaces that foster a culture of ____________ generally subscribe to the belief that new ideas are not the province of top leadership but can come from anyone in the organization.
A. activism
B. innovationCorrect Answer: B. innovation